Начало » Пансионни училища » Paris Saint-Germain Academy USA

Paris Saint-Germain Academy USA

Учебно заведение: Paris Saint-Germain Academy USA

Местоположение: Маями, Флорида

Възраст на учениците: 11 – 18 г.

Годишна такса: USD 81,400 (пълен пансион + обучение + футболна академия); USD 60,540 (обучение + футболна академия); USD 35,000 (футболна академия)

Образователни програми: Advanced Placement (AP), International Baccalaureate (IB)

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Описание

Местоположение

Кампусите на Paris Saint-Germain Academy USA и подготвителното училище North Broward са разположени в слънчевата Южна Флорида, което го прави идеалното място за целогодишно обучение. Намират се в непосредствена близост до Маями и Форт Лодърдейл с две лесно достъпни международни летища.

За училището

Paris Saint-Germain Academy Pro си партнира с едно от най-успешните и водещи училища във Флорида, North Broward Preparatory School (част от Nord Anglia Education, водеща световна образователна организация с кампуси в 29 държави) и заедно осигуряват уникална програма за обучение, съчетаваща най-доброто от двата свята: ненадминато професионално футболно развитие и международно призната академична подготовка.
10-месечната футболна програма е подходяща момчета и момичета на възраст между 11 и 18 години и включва участие в елитни футболни състезания (25+ игри и минумум 3 големи турнира), 20 часа/седмица футбулна подготовка, ексклузивно пътуване до Париж за допълнителни тренировки и състезания, където учениците ще имат възможността да се потопят напълно в европейската футболна култура. Футболната академия предлага на учениците си широк кръг от професионални възможности в страната, но и в международен план, а спортистите участват наравно във всички ежедневни и седмични дейности със съучениците си от North Broward Prep.

Учебни програми

Обучението се провежда по американската образователна система – Advanced Placement (AP), както и по международната програма – International Baccalaureate (IB).

Настаняване

Кампусът на футболната академия е разположен само на 25 минути от този на North Broward, който пък предлага изключителни съоръжения и удобства. Всяко общежитие е оборудвано с кухня, зона за релакс, зона за академична подготовка и Wi-Fi, а учениците се настаняват в стаи по двама.

Спорт и развлечения

Екскурзиите и активностите включват посещения на местни плажове, тематични паркове като Disney World и Universal Studios, боулинг, кану-каяк, и седмични екскурзии до местни търговски центрове и музеи.

Изисквания за прием

Кандидатите следват следния процес на прием:

  • Интервю на английски език с North Broward Preparatory School

Както и:

  • Проба на живо – по време, на която ученците ще получат професионална и индивидуална оценка от техническия екип на футболната академия придружен с индивидуален отчет за изпълнението, показано от съответня кандидат-ученик.
  • Онлайн проба – провежда се индивидуално видео интервю с техническия директор на академията и видео оценка на представените умения.