Изберете страница

North Broward Preparatory School

Учебно заведение: North Broward Preparatory School
Местоположение: Форт Лодърдейл, Флорида
Възраст на учениците: 15-18 год.
Годишна такса: USD 69 710
Образователни програми: International Baccalaureate, Advanced Placement
Уеб сайт: www.nbps.org/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

North Broward Preparatory School фигурира в челната класация на средни училища по света, които предлагат подготовка за постъпване в колеж. Съотношението на ученици към преподаватели е 8:1, а средния размер на класовете е от 14 души. Това позволява на учителите да обръщат специално внимание на учениците като по този начин помагат на всяко от децата да постигне пълния си академичен потенциал.

Красивата база на North Broward Preparatory School е разположена върху внушителните 320 декара площ. Тя се намира на 24км. северно от популярния туристически курорт Форт Лодърдейл, в Coconut Creek, Флорида.

Учебни програми

Учебната програма за гимназиалния курс включва 20 учебни дисциплини за Advanced Placement (AP) и 18 учебни дисциплини за международната програма International Baccalaureate.

Настаняване

Учениците се настаняват по двама в комфортни спални (всички с интернет мрежа) и имат постоянен достъп до залите за учене, игри и социализиране, ТВ салоните, кухненските помещения, трапезариите и пералното помещение. Във всяко общежитие има дежурен педагог, който контролира достъпа до общежитията.

Спорт и развлечения

Училището разполага с много добри спортни съоръжения и предлага възможност за практикуване на бейзбол, баскетбол, боулинг, фехтовка и др. Децата имат възможност и да посещават много  клубове по интереси: за изкуства, химия, творческо писане, гмуркане, екология, история и др.

Изисквания и прием

Кандидатите за прием в повечето средни училища се оценяват въз основа на попълнен формуляр, академична справка за последните две години. От North Broward Preparatory School изискват още препоръки от директор и от един преподавател, изпит на училището и лично интервю.

Повече информация и безплатно съдействие при кандидатстване можете да получите от консултанците в агенция „Скай Лайнс“.

Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия, Висше образование