Изберете страница

Sotogrande International School

Учебно заведение: Sotogrande International School

Местоположение: Сотогранде (Испания)

Възраст на учениците: 11 – 18г.

Годишна такса: EUR 38 075 – EUR 48 510

Образователни програми: IB Programme

Уебсайт: http://sis.ac

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Sotogrande International School е международно англоезично пансионно училище в Испания, в което се обучават над 900 деца от 45 националности. От тях 30% са от Англия, 35% – от Испания, а останалите са от Източна Европа, Америка и др. Средната успеваемост на изпитите IB е 35 точки. Възпитаниците на училището продължават образованието си в топ университети в Европа и САЩ.

Sotogrande International School (SIS) се намира в едноименното градче Сотогранде, на 30 минути от Марбея. Най-близкото голямо летище е Малага. Училището се намира в една от най-живописните области на Испания – Андалусия, популярна туристическа дестинация с красиви плажове, богата история и впечатляаваща архитектура.

Настаняване

Условията в модерното общежитие на училището са отлични. Децата се настаняват в стаи с 2 легла със самостоятелен санитарен възел. На тяхно разположение са: бърз безжичен интернет, открит плувен басейн, библиотека, парк, танцово студио и спортни игрища.

Спорт и развлечения

Учениците могат да практикуват плуване, подводно гмуркане, баскетбол, футбол, голф, крикет, тенис, фехтовка. Предлагат се и клубове по интереси (творческо писане, журналистика, модел на Обединените нации) и екскурзии.

Изисквания за прием

Кандидатите трябва да представят академична справка за последните 3 год. и да положат успешно изпити по английски език и математика.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Sotogrande International School в България.

education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование