Изберете страница

Lady Elizabeth School

 Учебно заведение: Lady Elizabeth School
Местоположение: Аликанте, Валенсия, Испания

Възраст на учениците: 11-18 год.
Годишна такса: EUR 29 400
Образователни програми: 2-year GCSE/ IGCSE, A-Level, Spanish Schooling Certificate, Bachillerato

Уеб сайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Lady Elizabeth School се намира в Cumbre del Sol, провинция Аликанте – едно невероятно място на брега на Costa Blanca в близост до популярните курорти на Javea, Moraira, Calpe и Denia.

За училището

Lady Elizabeth School е основано през 1987 г. Близо 35% от децата обучаващи се в LES са родом от Испания, 30% от Великобритания, а останалата част са над 30 националности.

Учебни програми

Освен програмите GCSE и A–Level, които се предлагат, на учениците се предоставя и възможността за завършване на испанските Graduado и Bachillerato, което от своя страна им позволява да бъдат приети в учебни заведение, както в Испания, така и в цял свят.

Настаняване

Училищният пансион, La Casona, разполага с плувен басейн, тенис на маса, баскетбол игрище, барбекю и открити площи, където учениците могат да прекарват свободното си време. Момчетата са разделени от момичетата, но общите части се ползват от всички заедно. Стаите се споделят от няколко ученика, обучаващи се в една и съща година.

Спорт и развлечения

Спортът е неразделна част от живота на Lady Elizabeth School, а отличните съоръжения и опитния екип от треньори насърчават учениците да достигнат своя спортен потенциал. Училището предлага най – различни спортове и дейности включително футбол, волейбол, крос, лека атлетика, ръгби, хокей, плуване, баскетбол, фитнес и танци.

Изисквания за прием

Изисква се академична справка от настоящото училище за последните 2 години на обучение, изпити по английски език и математика и Skype интервю.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Lady Elizabeth School в България.

Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия, Висше образование