Изберете страница

Lady Elizabeth School

Учебно заведение: Lady Elizabeth School

Местоположение: Аликанте, Валенсия, Испания

Възраст на учениците: 11-18 год.

Годишна такса: EUR 32 985

Образователни програми: 2-year GCSE/ IGCSE, A-Level, Spanish Schooling Certificate, Bachillerato

Уеб сайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Училището за средно образование Lady Elizabeth School се намира в Cumbre del Sol, провинция Аликанте – едно невероятно място на брега на Costa Blanca в близост до популярните курорти на Javea, Moraira, Calpe и Denia.

За училището

Lady Elizabeth School е основано през 1987 г. Близо 35% от децата обучаващи се в LES са родом от Испания, 30% от Великобритания, а останалата част са от над 30 националности.

Учебни програми

Освен програмите GCSE и A–Level, които се предлагат, на учениците се предоставя и възможността за завършване на испанските Graduado и Bachillerato, което от своя страна им позволява да бъдат приети в учебни заведения както в Испания, така и в цял свят.

Настаняване

Училищният пансион La Casona разполага с плувен басейн, тенис на маса, баскетболно игрище, барбекю и открити площи, където учениците могат да прекарват свободното си време. Момчетата са разделени от момичетата, но общите части се ползват от всички заедно. Стаите се споделят от няколко ученици, обучаващи се в една и съща година.

Спорт и развлечения

Спортът е неразделна част от живота на Lady Elizabeth School, а отличните съоръжения и опитният екип от треньори насърчават учениците да достигнат своя спортен потенциал. Училището предлага най-различни спортове и дейности включително футбол, волейбол, крос, лека атлетика, ръгби, хокей, плуване, баскетбол, фитнес и танци.

Изисквания за прием

Изисква се академична справка от настоящото училище за последните 2 години на обучение, изпити по английски език и математика и дистанционно интервю.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Lady Elizabeth School в България.

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London