Изберете страница

International School San Patricio Toledo

Учебно заведение: International School San Patricio Toledo
Местоположение: Толедо, Испания
Възраст на учениците: 14-18 год.
Годишна такса: EUR 30 005 – EUR 34 645
Образователни програми: MYP, IBDP
Уеб сайт: http://colegiosanpatriciotoledo.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

International School San Patricio Toledo е основано през 2006 г. Според класация на El Mundo то е класирано сред първите 5 най-добри училища за средно образование в Испания. ISSPT е с високи академични стандарти и дава възможност на възпитаниците от 3 до 18–годишни да учат по програмата IB на испански и английски език. Предлага се и опция за частно двуезично преподаване. В училището се обучават 550 деца от САЩ, Китай, Бразилия, Поругалия, Венецуела и др. Програмата IB е с три основни курса:

  • PYP (Primary Years Programme) – за деца от 3 до 12 години – в предучилищна възраст и начално образование.
  • MYP (Middle Years Programme) – за ученици между 12 и 16 години. Предлага се като 4-годишна програма и покрива 8 сфери на обучение.
  • Diploma Programme е двугодишен курс за ученици от 16 до 18 години.

В International School San Patricio Toledo може да се учи по-задълбочено изкуство. След завършване на училището учениците продължават успешно образованието си в Оксфорд, Кеймбридж и някои американски университети.

Училището е разположено в прекрасна жилищна зона на Толедо на територия от 30 000 кв. м. Градът е част от световното културно наследство, а в миналото е бил столица на Испания. Той е пример за съжителство на три религии и култури – християнство, ислям и юдаизъм.

Настаняване

На общежитие – до 60 деца на 12-18 г. или при приемно семейство. Учениците носят униформи.

Спорт и извънкласни занимания

В International School San Patricio Toledo се практикува футбол, баскетбол, лека атлетика, волейбол, голф, плуване, пинг понг, билярд, гмуркане, бягане, джудо. Извънкласните занимания са музика, театър, танци, готвене, рисуване и чужди езици. Образователните програми дават широк избор от културни занимания и придобиване на по-пълна представа за испанския език, държава, култура и история.

Ако детето Ви иска да продължи своето средно образование в Испания, но не се чувства достатъчно уверено в своите чуждоезикови познания, разгледайте предложенията ни за езикови ваканции в чужбина, и по-специално – в Испания.

Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, education in London