Изберете страница

Caxton College

Учебно заведение: Caxton College
Местоположение: Валенсия, Испания
Възраст на учениците: 12-18 год.
Годишна такса: EUR 19 785 – GBP 28 410
Образователни програми: GCSE, (I)GCSE, AS Level, A-Level,
Уеб сайт: http://www.caxtoncollege.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Мотото на Caxton College е „Научете два езика, открийте две култури”. Той е основан през 1987г. и следва британската система за средно образование. Caxton College се счита за един от най-добрите частни колежи в Испания и привлича ученици от САЩ, Бразилия, Русия, Германия, Великобритания, Южна Корея, Япония и др. Училищната база разполага с отлични съоръжения и модерни учебни технологии, благодарение на които поддържа изключително висок стандарт.

Caxton College е разположен в град Пузол, който се намира на 20км. от космополитна Валенсия и само на 3км. от плажовете на средиземноморското крайбрежие на Испания.

Учебни програми

Всички учебни дисциплини в Caxton College се преподават на английски език. Международните ученици изучават и испански език в специализиран институт, лицензиран от Instituto Cervantes. Подготовката за квалификацията IGCSE започва в 10 клас, а за A-Level в 12 клас.

Настаняване

Пансионатните ученици в Caxton College се настаняват в приемни семейства. Училището внимателно подбира семействата, така че децата да могат естествено да практикуват испанския език и да научат повече за испанските обичаи и средиземноморския начин на живот. Изхранването става в столова в самото училище което предлага топла храна и много плодове всеки ден.

Спорт и развлечения

Благоприятните климатични условия спомагат за богатото многообразие от спортове за практикуване на открито. Училището има открит плувен басейн, тенис кортове, баскетболно и футболно игрище и фитнес. Възможностите за извънкласни занимания включват джудо, карате, ръгби, волейбол, балет, модерни танци, композиране, актьорско майсторство, шах, готварство, и изучаване на китайски и френски език.

Изисквания и прием

От кандидатите се изисква да положат академичния приемен изпит на колежа, да представят академична справка за предходните 2 години и препоръка от преподавател. Има и задължително интервю с директора на колежа и училищния психолог.

Можете да разгледате и другите частни колежи в Испания, с които си партнираме, тук >> Съдействието ни за кандидатстване и прием в пансионни училища и колежи, които са наши партньори, е безплатно. 

education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование