Изберете страница

Casvi, International American School

Учебно заведение: Casvi, International American School

Местоположение: Tres Cantos, Madrid, Spain

Възраст на учениците: 11-18 год.

Годишна такса: EUR 30 000

Образователни програми: American High School Diploma, IB Programme

Уеб сайт: https://www.casvitrescantos.es

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Casvi, International American School се намира в Tres Cantos – едно от предградията на Мадрид, на около 20 км от центъра на испанската столица.

За училището

Casvi, International American School частно международно училище основано през 2017 г. Учениците се обучават по американската образователна система като училището е кандидат и за международната академична програма – IB.

Учебни програми

Училището предлага обучение по програмите American High School Diploma и IB Programme.

В последните две години на своето средно образование, учениците имат възможност да комбинират обучение по двете програми, което при успешно завършване им дава вход към университети не само в Испания, но и по целия свят.

Настаняване

Момчетата и момичетата се настаняват в отделни общежития в кампуса на колежа или в приемни семейства, подбрани от колежа и осигуряващи на учениците безопасна семейна среда. Осигурен е и всекидневен транспорт с автобус.

Спорт и развлечения

Casvi, International American School предлага на своите ученици възможност за участие в различни спортове: джудо, тенис, футбол, баскетбол и гимнастика. Гимнастиката е водещ спорт в училището, като учениците участват в много от шампионатите в Мадрид.

Учениците могат да участват и в различни клубове по драма, музика, рисуване, както и в училищния хор.

Изисквания за прием

При кандидатстване, учениците се явяват на входящи изпити, интервю и се представят академични справки за последните две години на обучение.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Casvi, International American School в България.

Висше образование, висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина