Изберете страница

Campbell College Belfast

Местоположение: Белфаст, Северна Ирландия

Възраст на учениците: 11 – 18г.

Годишна такса: GBP 19 995

Образователни програми: 2-year GCSE, Pre A-level, A-level

Местоположение

Campbell College Belfast е частно училище и се намира в Източен Белфаст, област Антрим, Северна Ирландия. Той разполага с над 100 акра зелени площи. Летище Белфаст е на 30 минути път с кола, малкото летище Белфаст Сити e само на 5 минути път, а Лондон – на 1 час път със самолет от колежа.

За училището

Campbell College Belfast има 125-годишна репутация на популярно пансионно училище в Ирландия за момчета, които постигат високи академични резултати и успешно продължават образованието си в английски университети. Колежът е определян като „скрит скъпоценен камък“ според  изданието Good Schools Guide. В училището се обучават 150 ученици на пансион, 94 от които международни от над 30 страни по света. Сградите на училището впечатляват с историята си от Викторианската епоха – неслучайно мотото на колежа е „Ne Obliviscaris“/“Да не се забравя“. Преподавателите в Campbell College Belfast следват философия, в центъра на която е индивидуалността и уникалните постижения на ученика. Базата разполага с впечатляващи зелени игрища и спортни съоръжения, както и с библиотека, специализирани учебни зали, музикални зали, медиен център и други удобства за академичните, спортните и извънкласните изяви на учениците.

Учебни програми

В Campbell College Belfast се предлагат програмите 2-year GCSE, Pre-A level и A level. Към училището има специализиран департамент, който дава възможност за подпомагане на учениците при затруднения с програмата, така че да успеят да разкрият своя пълен потенциал. Учениците в горните класове имат на разположение департамент за кариерно ориентиране.

Настаняване

Момчетата в частно училище Campbell College Belfast се настаняват в модерни стаи със самостоятелен санитарен възел, снабдени с удобства. Пансионът непрекъснато се обновява и разширява.

Спорт и развлечения

За учениците се предлага богат избор от занимания в извънучебното време, както и програма през уикендите наред със спортове като ръгби, хокей, футбол, плуване и други.

Изисквания за прием

  • академична справка от настоящето училище за последните 2 години на обучение;
  • препоръка от учител;
  • полагане на тест по английски език и интервю с кандидата по Skype.

 

education in London, висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина