Изберете страница

Ranum Efterskole College

Учебно заведение: Ranum Efterskole College

Местоположение: Ранум, Дания

Възраст на учениците: 14 – 18г.

Годишна такса: EUR 25 138

Образователни програми: IGCSE, AS-level, A-level

Уебсайт: http://www.ranumefterskolecollege.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Ranum Efterskole college е едно от най-големите частни, международни училища в Дания. Колежът разполага с обширен кампус, 4 жилищни сгради, зони за отдих, спортни съоражения и модерни класни стаи. Намира се в непосредствена близост до езера, гори и море. В него се обучават повече от 450 деца.

Ranum Efterskole College е разположен в Ранум, който е датски град в живописна провинциална местност в северната част на полуостров Ютланд. Ранум е известен с богата история и традиции в областта на образованието. Първият колеж там е създаден през 1848г., а към днешна дата, учебната база е  част от Ranum Efterskole College.

Учебни програми

Програмите, които предлага колежът за международни ученици са:  IGCSE, AS-level, A-level, като децата имат възможност да се запишат за 1, 2 или 3 години в зависимост от степента, която искат да придобият. Годишната такса включва: пансион, храна, обучение, училищна униформа и раница.

Училището организира и по три пътувания на срок до различни дестинации, в зависимост от предметите, избрани от ученика.

Настаняване

Учениците се настаняват в 4 различни сгради на територията на училището. В зависимост от нуждите и предпочитанията им се предлагат просторни стаи с по 1, 2, 4 или 6 легла със самостоятелен санитарен възел. Момчета и момичеата се настаняват в отделни крила на сградите.

Спорт и развлечения

В свободното си време учениците могат да избират между различни развлекателни спортни или други дейности като: баскетбол, бадминтoн, катерене, хандбал, футбол, плажен волейбол, ветроходство, танци, музика, игри, кино вечери и други.

Изисквания за прием

Навършени 14 години. Учениците притежаващи диплома за IGCSE могат да се запишат директно за програмите AS и A-levels.

Допълнителна информация ще получите от агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Ranum Efterskole college в България.

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London