Изберете страница

British International School of Zagreb (BISZ)

Учебно заведение: British International School of Zagreb (BISZ)

Местоположение: Zagreb, Croatia

Възраст на учениците: 11 – 18г.

Годишна такса: 120 000 – 150 000 HRK

Образователни програми: IGCSE/ GCSE, A-Level, AS Level

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Училището се намира в елегантна, модерна и просторна сграда, в близост до центъра на Загреб (в рамките на 5 км от центъра на града) и е заобиколена от спортни игрища и зелени площи.

За училището

Британското международно училище в Загреб (BISZ) отваря врати на 02 септември 2013 г. BISZ е сестринското училище на Kreativan razvoj, частна образователна и водеща институция, която работи от двадесет и четири години.

BISZ с гордост се превръща в първото международно училище в Хърватия, което предлага квалификациите Cambridge Secondary (IGCSE) и Cambridge Advanced (International AS и A Level). Успешното завършване на тези програми обещава на учениците прием във всеки университет в света (включително всичките осем университета от Бръшляновата лига).

Училището приема ученици на възраст от 11 до 18 години и днес в него се обучават над 50 националности.

Учебни програми

Обучението е изцяло по британската образователна система по програмите GCSE и A-Level.

Настаняване

Пансионът се състои от луксозни двойни или тройни стаи, всяка от коята със самостоялна баня; стаи за релакс и игри, фитнес център и перално помещение.

Спорт и развлечения

The British International School of Zagreb предлага спортни активности като баскетбол, тенис на маса, футбол, йога, гимнастика и плуване.

Изисквания за прием:

Изисква се препоръка и академична справка за последните 2 години на обучение. Полагат се тестове за прием и Skype интервю.

Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, education in London