Изберете страница

St George’s British International School

Учебно заведение: St George’s British International School
Местоположение: Кьолн, Германия
Възраст на учениците: 14-18 год.
Годишна такса: EUR 30 465 – EUR 32 055

Образователни програми: IGCSE, International Baccalaureate
Уеб сайт: https://www.stgeorgesschool.com/duisburg-duesseldorf

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

St. George’s School е международно пансионно училище, което следва британската образователна система. От създаването на училището през 1985г. до сега, учителите насърчават индивидуалните заложби и таланти на учениците. Неизменно впечатляващите изпитни резултати са свидетелство за отличните методи на преподаване. Образователната концепция на St. George’s School показва на децата как да общуват свободно. Възпитаниците на St. George’s School ценят интелектуалното любопитство и физическата активност.

St. George’s School се намира в четвъртия по големина град в Германия, Кьолн. Кьолн е разположен на двата бряга на река Рейн и е най-големият град в провинция Северен Рейн-Вестфалия.

Учебни програми

Учебната програма е в съответствие с британската система за средно образование. Юношите полагат GCSE (IGCSE) изпити на 16-годишна възраст. Училището предлага и възможност за вземане на диплома International Baccalaureate. International Baccalaureate, предоставя необходимата квалификация за прием в немски и международни университети.

Настаняване

Като част от живота на пансион, учениците получават индивидуално обучение от преподавател и участват в много извънкласни занимания. Учениците от дневното училище и тези, които са на пансион, прекарват дните съвместно и споделят различни извънкласни дейности дори през уикендите. Всички деца получават здравословно и балансирано хранене диета.

Спорт и развлечения

Спорт: хокей, бадминтон, футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, фитнес тренировки, бягане, футбол, ръгби, крикет, клуб за танци. Изкуството, музиката и актьорското майсторство са добра застъпени в ежедневната училищна програма.

Повече информация и безплатно съдействие при кандидатстване можете да получите от консултанците в агенция „Скай Лайнс“.

Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, education in London