Изберете страница

International School of Bremen

Учебно заведение: International School of Bremen
Местоположение: Бремен, Германия
Възраст на учениците: 15-19 год.
Образователни програми: IGCSE, International Baccalaureate

За колежа

Международното училище в Бремен (International School of Bremen или накратко IBS) е създадено през 1998 г, за да бъде от полза на международната общност в Бремен. През лятото на 2011 година отвори врати и най-новата сграда на кампуса, която може да се определи като произведение на изкуството, в което могат да се обучават всички 600 учениците в ISB.

Макар на по-малко от 20 години, International School Bremen вече се гордее с резултати, които са доста над средния успех в IB програмите в останалите училища в страната, а персоналът и екипът от преподаватели са приели за своя мисия учениците в ISB да бъдат подкрепяни, обгрижвани, щастливи, вдъхновени и готови да оставят своя отпечатък в света.

В кампуса на училището има още специално оборудвани научни лаборатории, театрални и музикални студиа, арт стаи, спортни съоръжения, кафене, библиотека и общежитиe за чуждестранните ученици.

Програми

International School Bremen предлага обучение от детската градина до последната година от средното образование. В качеството си на изпитен център на Кеймбридж, ISB има възможност да предложи на учениците в години 8, 9 и 10 обучение по британската програма IGCSE (International General Certificate of Education). През последните две години от образованието си, учениците в колежа се обучават по международната програма International Baccalaureate (IB). За учениците, чието ниво на владеене на английски език не е достатъчно високо, за да се справят безпроблемно с учебния материал, училището осигурява допълнителна подготовка.

Освен признат изпитен център на University of Cambridge, International School Bremen е акредитирано да провежда и SAT изпити чрез CollegeBoard (CEEB).

Настаняване

Невероятната резиденция се намира на 10-минути пеша от сградата на училището и предлага настаняване в единични или двойни модерно обзаведени стаи. На разположение на пансионните ученици има перални и кухненски помещения, зони за учене, за социализиране и релакс. Изхранването е на пълен пансион, а храната се приготвя всеки ден училището със свежи продукти от органично земеделие.

Такси

Таксите варират според годината и програмата на обучение. За повече информация, моля, свържете се със Скайлайнс.

Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия, education in London