Изберете страница

Saint Denis International School

Учебно заведение: Saint Denis International School
Местоположение: Лош, Франция
Възраст на учениците: 12-19 год.
Годишна такса:EUR 17 795 – 28 380
Образователни програми: French Baccalaureate, IGCSE, AS Level, OIB program (Bilingual diploma)
Уеб сайт: http://www.saint-denis.net

Научете повече

За училището

Saint Denis International School е пансионно училище със 150 годишна история. То предлага образование на деца от предучилищна до гимназиална възраст. Базата разполага с класни стаи, оборудвани със съвременна аудиовизуална техника, езикова лаборатория, конферентна и компютърна зала, арт студия, спортни съоражения и мултимедиен център.

Училището се намира в град Лош. Той е популярен във Франция с крепостта си. Там, през 1429г., националната героиня на Франция, Жана д’Арк, убеждава Шарл VII да се коронова за крал на Франция.

Учебни програми

Saint Denis International School е частно училище с международен фокус, което предлага програми за средно образование и курсове по френски език за чужденци. Чуждестранните ученици на Saint Denis International School имат възможност да следват френската образователна система. Така те завършват средното си образование с диплома French Baccalaureate с всички предмети от средния курс, изучавани на френски и английски език.

Настаняване

Училището предлага на своите ученици два типа настаняване на пълен пансион – в семейство или в общежитие в стаи с 2-4 легла.

Спорт и развлечения

Спортът се счита за изключително важна част от възпитанието на децатa. Учениците в елитното частно училище имат възможност да се възползват както от спортните съоръжения в базата на училището, така и от тези на кметството на града. Предлагат се възможности за практикуване на футбол, баскетбол, ръгби, карате и художествена гимнастика. Към училището има и арт кръжоци. В тях децата могат да се запишат и се организират групови посещения на замъци и други забележителности в околността.

За повече информация и съдействие при кандидатстване, обърнете се към консултантите на „Скай Лайнс“

education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия