Изберете страница

Epsom College

Учебно заведение: Epsom College

Местоположение: Епсъм, Съри, Великобритания

Възраст на учениците: 13 – 18 г.

Годишна такса: GBP 46 533

Образователни програми: GCSE, A Level

Уебсайт: http://www.epsomcollege.org.uk/home

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Epsom College (Епсъм Колидж) е сред най-престижните пансионни училища и се гордее с богата история. В Epsom College особено много се гордеят с академичната си програма. Всяка година възпитаниците на училището продължават образованието си в Oxford, Cambridge, King’s College London, Imperial College и UCL. По традиция голяма част от тях избират да следват медицина.

Местоположение

Основано под патронажа на кралица Виктория, училището се простира върху 32 хектара в живописна местност (в графство Съри), на 30 минути от Лондон, и предлага отлични условия на своите възпитаници.

Настаняване

Децата са настанени в стаи с 2 или 3 легла в седемте общежития на колежа, които отговарят на всички международни стандарти. Всяка от сградите разполага със собствена библиотека, зала за отдих и развлечения, и компютърна зала.

Спорт и развлечения

В свободното време децата ползват спортната база: закрит плувен басейн, фитнес зала, тенис кортове, игрища за ръгби, лека атлетика, стрелба, поло и участват в дейността клубове по изобразително изкуство, театрални умения, музика и IT. Организират се екскурзии до Лондон, Бат, Оксфорд, Кеймридж, а през зимата и до ски курорти.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните две години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски и математика.

Вижте всички колежи и пансионни училища, с които си партнираме и за които съдействаме безплатно, в секция Средно образование в чужбина на нашия сайт.

висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London