Изберете страница

Caterham School

Учебно заведение: Caterham School

Местоположение: Кейтъръм, Англия

Възраст на учениците: 13-18 год.

Годишна такса: GBP 45 495 – 48 435

Образователни програми: GCSE, A Level

Уеб сайт: http://www.caterhamschool.co.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Caterham School е основанo през 1811 г. Репутацията му на учебно заведение с традиции в предоставянето на първокласно средно образование и днес привлича ученици от цял свят. Училището се гордее с отлична база, закрит басейн, тенис кортове, игрища за футбол и крикет.

Кейтърхам е разположен сред една прекрасна зелена долина в близост до южните предградия на Лондон.

Учебни програми

Caterham School приема ученици на възраст над 11 години. По време на обучението си, децата мога да избират да запишат втори чужд език: френски, немски, испански, латински или гръцки език. В училището има формирани около 20 музикални групи. Предлагат се курсове по актьорско майсторство и кръжоци по дизайн, грънчарство, текстил и фотография.

Настаняване

По-големите ученици се настаняват в самостоятелни или двойни стаи, а по-малките в големи стаи с 4-5 легла. Момичетата и момчетата са настанени в отделни общежития, в които постоянно има лекар и медицинска сестра. Сградите разполагат с уютни зали с маси за билярд, тенис на маса, ТВ, видео и телефони, както и компютърна зала с интернет достъп.

Спорт и развлечения

Учениците имат възможност да участват в един от следните спортове: ръгби, хокей, крикет, нетбол, лакрос и тенис. Предлагат се също плуване, лека атлетика, скуош, бадминтън, конна езда, таекуон-до и др.

Изисквания и прием

Изискванията за учениците, които искат да продължат своето средно образование в чужбина в Caterham School, са отлични резултати от последните 2 или 3 години от обучението. Те трябва също така да постигнат добри резултати на специализираните изпити на Caterham School по английски език и математика.

Повече информация за процеса по кандидатстване и прием можете да получите от консултантите на „Скай Лайнс“.

Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London, висше образование в Италия