Изберете страница

Buckswood School

Учебно заведение: Buckswood School

Местоположение: Гестлинг, Източен Съсекс, Великобритания

Възраст на учениците: 10-19 год.

Годишна такса: GBP 34 050 – 37 500

Образователни програми: 1-year IGCSE/ GCSE, GCSE, Pre-A level, A Level, IB Diploma, Foundation Courses

Уеб сайт: http://www.buckswood.co.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Buckswood School е известно международно средно училище с приблизително 270 ученика на възраст от 10 до 19 години. В училището има представители на общо 40 националности. Buckswood е предпочитано от ученици и родители поради ценностите, които са залегнали в обучението на учениците.

Базата на пансионното училище Buckswood се помещава в древно имение от 17 век в близост до английския крайморски град Хейстингс в югоизточната част на страната.

Учебни програми

Академичните програми предлагани от училището включват GCSE, A Levels, IB Diploma и Foundation Course. Училището има и специализиран център за подпомагане на чуждестранните ученици по английски език. Училището се слави с огромен успех при приемането на възпитаниците си в елитни университети.

Настаняване

Условията за настаняване в пансиона са приятни и атмосферата е уютна. Момчетата се настаняват в Main House, момичетата в модерна нова сграда, а учениците от колежа обитават трета сграда.

Спорт и развлечения

В рамките на собствената си база, училището разполага с много спортни съоръжения: закрит басейн, площадка за баскетбол, закрито футболно игрище, открито игрище за крикет и ръгби и голф игрище. На учениците се предоставя и възможността да практикуват стрелба с лък и каране на бъгита. Към училището има и действаща конюшня, която предлага уроци по конна езда и поло.

Изисквания и прием

Входен тест по английски език и академична справка от настоящото училище.

Ако не сте сигурни в познанията по английски език на Вашето дете, можете да го запишете на езикова ваканция в чужбина, за да усъвършенства знанията и уменията си.

Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия