Изберете страница

Bromsgrove School

Учебно заведение: Bromsgrove School

Местоположение: Бромсгроув, Уорчестършир, Великобритания

Възраст на учениците: 13-18 год.

Годишна такса: GBP 45 120

Образователни програми: GCSE, A-level , International Baccalaureate

Уеб сайт: http://www.bromsgrove-school.co.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Bromsgrove e сред водещите частни училища във Великобритания, които предлагат смесено обучение – дневни програми и пансионно образование. Основано през 1553 година, училището предлага една традиционна възпитателна среда, в която академичните стандарти и очаквания са на много високо ниво.

Училището се намира в сърцето на острова, на 15 мили от Бирмингам и Уорчестър. Разполага с добри транспортни връзки до магистралните пътища, летището и гарата в Бирмингам, както и до летище Хийтроу.

Учебни програми

Bromsgrove School приема чуждестранни ученици на възраст над 11 години. Училището предлага стандартната двугодишна програма GCSE. На международните ученици се предлага и алтернативен вариант на едногодишна интензивна GCSE програма, която се препоръчва на тези, които записват International Baccalaureate. За A-Level програмата се предлага много широк избор от предмети. Учениците записани за International Baccalaureate се обучават за срочния изпит две години.

Настаняване

Bromsgrove School предлага отделни общежития за момичета и момчета, като по-малките ученици се настаняват в стаи с 3 до 5 легла, а по-големите – в единични или двойни стаи. Всяко от общежитията има отговорни педагози, които са на разположение по 24 часа, 7 дни в седмицата. За здравословното състояние на децата се грижи екип от медицински работници в специализиран център.

Спорт и развлечения

Спортните съоръжения включват две осветени игрища, вътрешен басейн и физкултурен салон, лекоатлетическа писта с шест коридора и няколко спортни тревни площи.

Изисквания и прием

Отлични академични резултати от последните 2 или 3 години и добри резултати на специализираните входни тестове и на изпита по английски език.

Ако имате нужда от повече информация за училището и процеса по кандидатстване, можете да се свържете с агенция ‘Скай Лайнс“.

Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия