Изберете страница

Wrekin College

Учебно заведение: Wrekin College

Местоположение: Уелингтън, Англия

Възраст на учениците: 11-18 год.

Годишна такса: GBP 33 600 – 39 300

Образователни програми: GCSE, A Level, BTEC

Уеб сайт: www.wrekincollege.com/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Wrekin College предлага отличо академично британско средно образование. Поради малкия размер на училището, в центъра стои силно чувство за принадлежност и почти фамилна атмосфера, в която всички деца се познават. Базата на училището предлага обширни поляни и красиви градини за игра и развлечение.

Колежът разполага с център за изкуства и технологии, арт студио, параклис, стена за катерене, зала за концерти и научни лаборатории. На разположение са игрища за крикет, голф и тенис, зали за фехтовка, скуош, фитнес, компютърна зала, библиотека, музикален кабинет и фотографско студио.

Wrekin College се помещава в прекрасно имение от 100 декара в покрайнините на малкото градче Уелингтън, в подножието на хълма Рекин. Уелингтън е на един час път от град Бирмингам.

Учебни програми

В основата на успеха на Wrekin College стоят всеотдайни преподаватели, осигуряващи подкрепа на учениците и стимул да разгърнат пълния си потенциал. Колежът оценява факта, че всички са различни, но преподавателите очакват от всеки ученик да представи най-доброто от себе си.

Настаняване

Настаняването е в модерни спални, като се предоставя избор от единични, двойни и тройни стаи с общи санитарни помещения. В общежитията на Wrekin College учениците почиват, работят, общуват и имат чувство за принадлежност.

Спорт и развлечения

Учениците в Wrekin College могат да практикуват лека атлетика, бадмингтон, баскетбол, катерене, крикет, фехтовка, фитнес и футбол. Освен тях, децата могат да изберат още голф, кану, гимнастика, хокей, конна езда, тенис, гребане, ръгби, ветроходство, скуош, плуване, тенис на маса и волейбол. Предлагат се клубове по интереси – стрелба с лък, изкуство, балет, керамика, шах, пеене в хор, информатика, готварство или говорене пред публика. Учениците могат да се занимават още с дизайн, драма, музика, ориентиране, фотография, керамика, езда и дори ски.

Изисквания за прием

От кандидатите за прием се изисква да положат специализиран тест на самото училище. Освен него, се изискват сертификат за владеене на английски език и академична справка от предходното учебно заведение.

Ако Вашето дете все още няма сертификат по английски език, можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции в чужбина. Голяма част от ваканциите дават възможност за полагане на изпит за международно признати сертификати, които колежите признават.

висше образование в Италия, Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина