Изберете страница

Worksop College and Ranby House

Учебно заведение: Worksop College and Ranby House

Местоположение: Worksop, Nottinghamshire, UK

Възраст на учениците: 8 – 18г.

Годишна такса: GBP 25 551 – GBP 32 964

Образователни програми: 1 – year GCSE, GCSE, A-level

УЕБСАЙТ

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Училището е разположено на 330 акра площ в сърцето на северен Нотингамшир в град Уърксоп. Основано е през 19 век, като през декември 2010 г. се събира заедно с подготвителното училище Ranby House образувайки едно общо частно дневно и пансионно училище за ученици между 3 и 18 г.

За училището

Училището се гордее както със своите академични, така и със спортните си съоражения включващи, голф и крикет академии, тенис кортове, 25 метров плувен басейн, фитнес зака и др. От тук произлизат и много от музикалните таланти в областта, а музикалното образование върви паралелно с академичното. Изкуствата и дизайна са също много добре развити предмети, като се използва най-модерно оборудване.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната образователна система във Великобритания, включваща програмите GCSE и A-level. Учебната програма е изготвена по начин, който й позволява да бъде разбираема и достъпна за всеки ученик взамисимост от индивидуалните му нужди на обучение.

Настаняване

Момчета и момичета се настаняват отделно в просторни стаи, като във всяко общежитие има както удобни и комфортни общи помещения снабдени с мултимедия, така и кухненски помещения.

Спорт и развлечения

Учениците имат възможност да практикуват и участват в 300 различни клубове и активности, като някои от тях са: тенис, плуване, ръгби, нетбол, хокей, крикет, музика, драма, хорове пеене и много други.

Изисквания за прием:

  • Посещение на колежа за лично интервю с Директора или Скайп интервю;
  • Препоръка от текущото училище;
  • Академична справка за последните 2 години на обучение;
education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование