The Royal School Wolverhampton

0.00

Учебно заведение: The Royal School Wolverhampton
Местоположение: Уолвърхемптън, Великобритания
Възраст на учениците: 11-18 год.
Годишна такса: £12,900
Образователни програми: GCSE, A Level, BTEC
Уеб сайт: www.theroyalschool.co.uk/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Описание

За училището

The Royal Wolverhampton School е пансионно училище в Англия, основано през 1850 г. То съчетава традиции със съвременни удобства. Обучава приблизително 350 момичета и момчета във фамилна атмосфера, в която учителите лично познават всяко дете. Построен е чисто нов спортен комплекс с плувен басейн с вложения GBP 2.2 милиона, нов център за учениците от гимназиалния курс, интернет кафене и осветено игрище с изкуствена трева.

The Royal Wolverhampton School се намира в приятен жилищен район в покрайнините на Уолвърхемптън, Уест Мидландс, на 30 км североизточно от Бирмингам. Градът е индустриален и търговски център с около 200 000 жители.

Настаняване

Учениците сe настаняват според възрастта им в отделни общежития за момичета и момчета. 70% от тях са в самостоятелни стаи, а останалите са в стаи за двама или трима. На разположение са кухненски боксове.

Спорт и развлечения

Спортът е изключително важна част от възпитанието на децатa. Възможностите са: бадминтон, баскетбол, гимнастика, крикет, лека атлетика, нетбол, плуване, раундърс, стрелба, тенис, фехтовка, фитнес, футбол и хокей. Провеждат се обучения на музикален инструмент и театрални постановки. Клубовете по интереси са изкуство, компютри, готварство, танци, дизайн и технологии, актьорско майсторство, електроника, първа помощ, фотография. Организират се екскурзии до Барселона и Париж и кратки ски ваканции в Европа.

Изисквания за прием

Royal Wolverhampton School изисква от кандидатите да положат приемен тест по математика и английски език на самото училище. Освен него, кандидатите е необходимо да представят формуляр за кандидатстване и академична справка.

Ако Вашето дете не се чувства достатъчно уверено в познанията си по английски език, можете да го запишете на езикова ваканция в чужбина. Вижте какви възможности за езикови вакации в Англия предлагаме >>