Изберете страница

Tettenhall College

Учебно заведение: Tettenhall College

Местоположение: Тетънхол, Великобритания

Възраст на учениците: 11 -18 год.

Годишна такса: GBP 26 514 – GBP 37 458

Образователни програми: GCSE, Pre-A Level, A Level

Уеб сайт: www.tettenhallcollege.co.uk/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Tettenhall е елитен колеж за средно образование в област Мидландс, Великобритания. Той е разположен в красива гориста местност само на 40 минути пеша от летище Бирмингам. Сградите на училището за обградени от 33 акра гори и обширни поляни. Колежът разполага с малки по размер класни стаи, първокачествено оборудване, силно мотивиран преподавателски състав и отлични взаимоотношения между персонал, ученици и родители.

Учебни програми

Пансионното училище предлага програмите GCSE и A-levels.

Настаняване

Tettenhall College има две главни къщи, като в едната се настаняват момичетата, а в другата – момчетата. Къщите са модерно оборудвани и подновени. Те включват общо помещение, съоръжения за отдих, помещение за учене, кухня, както и много други удобства за учениците.

Спорт и развлечения

Tettenhall College предоставя широка гама от извънкласни дейности, сред които са спортове като лека атлетика, крикет, футбол, хокей, нетбол, ръгби, плуване, тенис и волейбол. Колежът организира клубове по интереси, като клуб по шах, готварсто, хорово пеене, изобразително изкуство, драма и др.

Изисквания и прием

Академична справка от последните 2 години на обучение, препоръка, регистрационна форма, изпити по английски език и математика, интервю по Скайп.

Елитния колеж за средно образование предлага възможности за стипендии. За повече информация за актуални конкурси и възможности за стипендии, можете да се обърнете към „Скай Лайнс“ на info@skylines-bg.com.

education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование