Изберете страница

TASIS – The American School in England

Учебно заведение: TASIS – The American School in England

Местоположение: Thorpe, Surrey, UK

Възраст на учениците: 13 – 18 г.

Годишна такса: GBP 54 510

Образователни програми: American High School Diploma, IB, AP

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Училищео е разположено в малко селце в областа на Съри, като предоставя на своите възпитаници, както безопастна среда за живот и обучение, така и непосредствена близост до всичко, което един жизнен и динамичен град като Лондон може да предложи. Летище Хийтроу е само на 15 минути.

За училището

Основано през 1976 г., Tasis England е международно училище, в което се обучават 668 деца на възраст между 3 и 18 г. В общежитията са настанени 188 ученика, представляващи 30 държави по света.

Учебни програми

Възпитаниците на училището се обучават по американската образователна система, като в последните две години на обучение имат възможност да продължат по международната програма IB или да вземат допълнителни АР курсове.

Настаняване

Учениците се настаняват в комфортни стаи с по две легла със собствен санитарен възел, като момчета и момичета са в отделни сгради.

Спорт и развлечения

Учениците имат възможност да практикуват множество извънкласни активности като някои от тях са: баскетбол, волейбол, футбол, тенис, голф, дебат, инженерство, визуално изкуство, театър, музика, филмово изкуство и много др.

През събота и неделя се организират посещения на театри, музеи и изложби; организират се вечери на танците, балове, концерти, както и активности сред природата – планински преход с колела, планинарство, скално катерене и много други.

Изисквания за прием:

Попълват се апликационна форма и пакет от други документи, предоставя се академична справка за последните 3 години на обучение, провеждат се и входящи изпити.

education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование