Изберете страница

Stover School

Учебно заведение: Stover School

Местоположение: Нютън Абът, Великобритания

Възраст на учениците: 11-18 год.

Годишна такса: GBP 34 500

Образователни програми: едногодишна и двугодишна GCSE програма, A Level

Уеб сайт: www.stover.co.uk/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Stover School е едно от водещите училища за средно образование в Югозападна Англия с изключителни GCSE и A-level резултати. Наред с тях има постижения и в областта на спорта и музиката. Преподавателите полагат старание и за усвояването на важни житейски умения като увереност, уважение към другите и грижи за общността.

Базата се намира в Нютън Абът – само на няколко километра от морето. Това е град в Югозападна Англия в подножието на националния парк Дартмур и в сърцето на графство Девън.

Настаняване

Настаняването е в единични и двойни стаи. Всяка къща разполага с обща стая за почивка. По-големите ученици надзирават по-малките и влизат в ролята на техни наставници.

Спорт и развлечения

Сред предлаганите спортове са голф, плуване, ветроходство, колоездене, тенис, баскетбол, футбол и др. Училищните отбори се състезават на местно, регионално и национално ниво. Извън класната стая учениците могат да изберат да се включат в занимания в зависимост от техните интереси и таланти – танци, изобразително изкуство, готварство, кино и др. Училището организира и посещения на театрални постановки, музеи, кино, спортни състезания, зоологическа градина и др.

Изисквания и прием

Както повечето училища за средно образование, Stover изисква академична справка от последните 2 години на обучение и апликационна форма. Провеждат се тестове по английски език и математика и интервю в Skype.

Ако искате да разгледате всички училища за средно образование във Великобритания, които са наши партньори и за които съдействаме безплатно при кандидатстване. В случай, че не сте уверени в нивото на владеене на английски език на Вашето дете, можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции в чужбина.

висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London