Изберете страница

St Edmund’s School Canterbury

Учебно заведение: St Edmund’s School Canterbury

Местоположение: Кентърбъри, Великобритания

Възраст на учениците: 11-18 г.

Годишна такса: GBP 33 120 – GBP 43 494

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A-Level

Уебсайт: http://www.stedmunds.org.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

St Edmund’s School Canterbury е сред елитните училища за средно образование в Англия. Намира се само на няколко минути пеша от историческия център на Кентърбъри – живописно градче с многовековна история на около стотина километра от Лондон. Колежът се грижи не само за израстването на децата и тяхната отлична академична подготовка, но се стреми и да развие социалните им умения и заложби. Актьорът Орландо Блум е един от многото успели възпитаници на Сейнт Едмъндс.

Учебни програми

Вече 110 години St Edmund’s School Canterbury предлага качествено средно образование в историческата атмосфера на Кентърбъри. Учениците могат да избират предмети в сферата на науките, хуманитарните дисциплини, творчески и практически насочените дисциплини, включително икономика и политика. Сред най-популярните са: биология, история, фотография, математика и театрални науки.

Настаняване

St Edmund’s предлага отлични условия за спорт, а в свободното време – голям набор от възможности – академични и приключенски клубове, както и редица разнообразни занимания през уикенда – екскурзии, социални събития и др.

Спорт и развлечения

Училището е с отлични условия за спорт и развлечения в свободно време – практикуване на различни спортове, участие в някой от многобройните клубове по интереси. Пред уикенда се организират екскурзии и посещения до интересни туристически забележителности, театрални постановки, мюзикъли и др.

Изисквания за прием

Навършени 11 години, академична справка от последните 2 години, както и полагане на изпити по английски език и математика.

 

Вижте и останалите училища за средно образование в Англия и Великобритания, за които агенция „Скайлайнс“ съдейства безплатно, ТУК.

Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия