Изберете страница

S. Anselm’s School

Учебно заведение: S. Anselm’s School

Местоположение: Bakewell, Derbyshire, UK

Възраст на учениците: 7 – 16 г.

Годишна такса: GBP 28 215 (+ допълнителна такса за международни ученици)

Образователни програми: GCSE

УЕБСАЙТ

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

S. Anselm’s School е разположено в малкия пазарен град Bakewell в района на Дарбишир. Градът е известен с производството на т. нар. Пудинг Bakewell.

За училището

Училището е основано през 1888 г. първоначално като пансионно училище само за момчета. Към днешна дата в него се обучават момчета и момичета, както от Великобритания, така и от Китай, Хонг Конг, Русия, Нигерия, Испания, Португалия и Франция. Училището разполага с отлични съоръжения, някои от които са: библиотека, 3 природонаучни лаборатории, 20 метров плувен басейн, 240 местна концертна зала, 4 тенис корта и др. То е единственото независимо училище в северна Англия, което е акредитирано като иновационно студио на LEGO.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна система, като в по-горните класове се преподава по програмата GCSE.

Настаняване

Момчета и момичета се настаняват в отделни общежития в стаи с по 3 легла.

Спорт и развлечения

Учениците участват в множество клубове по време на своята извънкласна програма: шах, готварство, драма, изобразително изкуство, дебат, поезия, хорово пеене и много други. Спортните избори включват тенис, голф плаване, гмуркане, футбол гимнастика, скално катерене, хокей, плуване, крикет и др.

Изисквания за прием:

  • Академична справка от текущото училище за последните 2 години на обучение;
  • Скайп интервю за определяне нивото на английския език на ученика.
education in London, Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина