Изберете страница

Royal Russell School

Учебно заведение: Royal Russell School

Местоположение: Кройдън, Съри, Великобритания

Възраст на учениците: 11 -18 год.

Годишна такса: GBP 44 592

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A Level, BTEC

Уеб сайт: www.royalrussell.co.uk/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Royal Russell е сред елитните традиционни пансионни училища във Великобритания. Училището е основно през 1853г. и има завидна репутация не само поради първокачествените условия и прекрасната среда за обучение, които предлага, но и поради изключителното ниво на грижи, които се полагат за учащите се.

Royal Russell има програма за продължително подобрение и усъвършенстване на базата си, което гарантира на децата че ще получат най-доброто от британското пансионатно обучение. Училищната база е съчетание от внушителни старинни сгради и модерни съоръжения за обучение и отдих.

Базата на училището е разположена в просторен частен парк само на 20км. южно от Лондон и на един час път с влак от летищата Heathrow и Gatwick.

Учебни програми

Училището предлага богато разнообразие от дисциплини за програмите GCSE и A Level за подготовка за прием в университет. За чуждестранните ученици има специални програми за повишаване на езиковото ниво, които през първата година на обучението са безплатни.

Настаняване

Royal Russell School разполага с 4 отделни общежития за момичета и момчета които са наскоро реновирани. Някои от стаите имат самостоятелни WC, но повечето използват общи санитарни помещения.

Спорт и развлечения

Училището предлага отлични условия за практикуване на следните спортове: тенис, футбол, хокей, крикет и нетбол. Големият вътрешен басейн и спортен център предлагат неограничени възможности за аква занимания и спортни тренировки.

Изисквания и прием

Училището, както повечето традиционни пансионни училища във Великобритания, изисква от кандидатите да положат изпити по английски език и математика, както и да се представи академична справка за последните две години.

Изпитите можете да направите в офиса на агенция „Скай Лайнс“, която е официален партньор на Royal Russel School за България.

 

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London