Изберете страница

Rossall School

Учебно заведение: Rossall School

Местоположение: Флийтуд, Великобритания

Възраст на учениците: 11 -18 год.

Годишна такса: GBP 31 005 – GBP 41 970

Образователни програми: 1-year GCSE/ IGCSE, A Level, IB Diploma, BTEC

Уеб сайт: www.rossall.org.uk/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Rossall School е едно от най-добрите пансионни училища във Великобритания, разположено на живописния бряг в Флийтуд, северозападна Англия. Училищната база заема площ от 160 акра и се помещава във викториански сгради.

За училището

Rossall School носи всички традиции и характеристики на едно историческо пансионно училище с добра репутация. В същото време, училището възприема иновациите и модерните технологии. Учебното заведение внимателно комбинира най-доброто от миналото с най-доброто от настоящето, за да предостави на своите ученици един отличен старт в живота.

Учебни Програми

Училището предоставя традиционно британско образование в условията на дружелюбна учебна среда. Чуждестранните ученици прекарват между един месец и една година в „международен учебен център“, където усъвършенстват познанията си по английски език, както и социалните умения, необходими за продължаване на образованието им във Великобритания.

Настаняване

По-големите ученици се настаняват в самостоятелни стаи, а по-малките в стаи за 4-6 души. Общежитията са отделни за момичета и момчета. Обща столова и медицински персонал.

Спорт и развлечения

Спорт: баскетбол, ветроходство, волейбол, голф, кану, крикет, лека атлетика, плуване, ръгби, скуош, стрелба, тенис, фехтовка, фитнес, футбол и хокей. Клубове: актьорско майсторство, астрономия, бенд, дебати езда, компютри, оркестър, ски, стрелба с лък, филми, фотография, хор и шах.

Изисквания за прием

Всеки кандидат се оценява индивидуално. Изисква се академична справка и вече придобити квалификации. Полагат се изпити по английски език и математика. Кандидатите за гимназиалния курс, трябва да демонстрират отлично владеене на английски език с резултат от IELTS минимум 5.0.

Разгледайте и другите пансионни училища във Великобритания, които са наши официални партньори и за които съдействаме безплатно.

висше образование в Италия, education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина