Изберете страница

Padworth College

Учебно заведение: Padworth College

Местоположение: Рединг, Великобритания

Възраст на учениците: 13 -18 год.

Годишна такса: GBP 38 940 – 39 330

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A Level, Pre-A level, International Foundation

Уеб сайт: www.padworth.com/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

От основаването си през 1963г. от оксфордския преподавател Питър Физън, Padworth College винаги е верен на своята цел успешно да въвежда неформалната обстановка в обучението. В Padworth цари атмосфера на грижа и взаимна помощ, където се залага на цялостното образование на децата. Частното училище за средно образование се намира на красиво, спокойно и сигурно място в историческата сграда Padworth House, само на 15мин. от университетското градче Рединг, на 40мин. от Оксфорд и на 45мин. от летище Хийтроу и Лондон.

Учебни програми

Училището приема британски и международни ученици на възраст от 14-19г. Предлага се богато многообразие от гъвкави програми, които могат да бъдат адаптирани към нуждите и академичните цели на учениците.

Настаняване

Учениците се настаняват в комфортни единични или двойни стаи. Момичетата и момчетата се настаняват в отделни общежития, всяка с персонал, постоянно пребиваващ в сградата.

Спорт и развлечения

Елитното училище за средно образование предлага богат избор от дейности. Учениците избират между баскетбол, футбол, актьорско майсторство, пеене, фитнес, клубове по икономика и философия, както и дискусионен клуб и пълна програма от екскурзии в събота, посещения на театър, музеи и художествени галерии, пейнтбол.

Изисквания и прием

За кандидатстване за GCSE, A Level или Pre-A level се изисква попълнен формуляр, една препоръка от директора на училището и академична справка за последните две години. Кандидатите трябва да положат приемни изпити по английски език и математика.

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London