Изберете страница

Newbury Hall School

Учебно заведение: Newbury Hall School

Местоположение: Нюбъри, Великобритания

Възраст на учениците: 13 – 18 год.

Годишна такса: взависимост от продължителността на записаната програма на обучение

Образователни програми: основната цел на училището е да подготви всеки ученик за успешна интеграция в британската образователна система.

Уебсайт: https://newburyhall.me

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

Местоположение

Newbury Hall School (Нюбъри Хол Скуул) се намира в красивото графство Бъркшър. Кампусът на училището е разположен в малкото живописно градче Нюбъри и впечатлява както с реновирани сгради с архитектурна значимост, така и с модерни постройки в духа на 21 век. Най-близките летища са: Гатуик (72 км) и Хийтроу (121 км).

За училището

Основната цел на училището, както на повечето пансионни училища във Великобритания, е да подготви всеки ученик за успешна интеграция в британската образователна система. Това се постига с разработването на индивидуална програма според нуждите на ученика. Програмата обикновено включва интензивно изучаване на английски език и на отделни предмети: математика, природни науки, психология, икономика, политически науки, изкуства и дизайн. Минималната продължителност на обучението е 1 седмица, а максималната зависи от поставените цели и постигнати резултати.

Учебни програми

Основната цел на училището е да подготви всеки ученик за успешна интеграция в британската образователна система.

Предлага подготовка по английски език, както за всички нива, така и за различни видове сертификати.

Настаняване

Училището разполага с модерни общежития, отделни за момичетата и момчетата. Настаняването е в самостоятелни стаи със санитарен възел.

Спорт и развлечения

Учениците могат да избират както от предлаганите извънкласни занимания, така и да заявят желание да се организира на индивидуален принцип спорт или дейност, според интересите им. Предлагат се още разнообразни клубове по интереси, спортове и др.

Изисквания за прием

Изпит по английски език при продължителност на програмата 1 уч. година. При по-кратки програми не се изисква изпит.

Разгледайте и останалите пансионни училища във Великобритания, на които Скай Лайнс е официален партньор и за които съдейства безплатно, ТУК.

education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия