Изберете страница

Myddelton College

Учебно заведение: Myddleton College

Местоположение: Уелс, Великобритания

Възраст на учениците: 9 -18 год.

Образователни програми: GCSE, A Level, Immersion Programme

Годишна такса: 42 000 GBP

Уеб сайт: https://www.myddeltoncollege.com/

За училището:

Myddelton College е едно от водещите пансионни училища в Обединеното кралство. Намира се в покрайнините на живописния град Денби в Северен Уелс, в близост до летищата Ливърпул и Манчестър. В него се обучават 250 ученици на възраст от 9 до 18 години от над 25 националности.

Myddelton College предлага уникална комбинация от иновативно обучение в крак с 21 век и най-доброто от британското традиционно образование.

Училището е чaст от глобалната общност Microsoft Global Showcase и групата EdTech50, които са пионери в сферата на дигиталната трансформация и иновациите. Благодарение на сътрудничеството си с тях,  Myddleton College използва иновативни методи за интегриране на технологиите в учебния процес и подготвя учениците за съвременния технологичен свят от най-ранна възраст.

Паралелно с това, колежът осигурява уютна и грижовна среда за своите ученици, като ги възпитава в дух на честност, доброта и уважение. Обучението се осъществява в малки групи. Отношението е индивидуално и е съобразено със специфичните способности, интереси и цели на ученика.

Спорт и развлечения:

Myddelton College осигурява не само отлична академична подготовка, но и разнообразна гама от преживявания, които помагат на учениците да се развиват личностно и социално. Училището предлага богата програма от спортове и дейности на открито, които  укрепват не само физическото здраве на учениците, но и тяхната увереност и самочувствие.

Myddelton College притежава собствена футболна академия, тенис академия и академия за конна езда. В допълнение към това, могат да бъдат практикувани спортове като: гимнастика, баскетбол, хокей, фитнес, бадминтон, както и приключенски спортове (планинско катерене, плаване, ветрохдство, каякинг и др). Предлагат се и различни занимания в областта на изкуството като танци, музика и театър.

Учебни програми:

Myddelton College предлага програми за обучение: А-Level и GCSC. Колежът предлага и Immersion Programme – краткосрочна програма за международни ученици, която им позволява да се потопят в атмосферата на Myddelton College и да усетят истинския вкус на пансионното обучение. Тя е идеална възможност за учениците да подобрят езиковите си умения, да създадат приятелства от цял свят, да опознаят една нова култура и най-важното да се уверят, че Myddleton College e правилното място за тях!

Настаняване

Колежът разполага с два пансиона на територията на училището: George’s House за ученици на възраст 11-16 години и Stanley’s House за ученици на възраст 16-18 години. И двата пансиона разполагат с реновирани двойни стаи с общ санитарен възел. Стаите за момчета и момичета са на отделни етажи. Всеки етаж има кухненски кът и общи части, където учениците могат да си почиват. Има и специално обособени пространства за обучение и самоподготовка.

Стипендии

Училището отпуска стипендии за академични, спортни и музикални постижения в размер на 25 % от пълната такса, която включва обучение и настаняване.

 

Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование, висше образование в Италия