Изберете страница

Moyles Court

Учебно заведение: Moyles Court

Местоположение: Южна Англия

Възраст на учениците: 7 – 16 год.

Годишна такса: GBP 25 860 – 31 320

Образователни програми: GSCE/ IGCSE

Уебсайт

 

Местоположение

Училището за средно образование в Англия ползва за своя база имение, датиращо от XVI в., ситуирано в New Forest National Park. Намира се в близост до Ringwood, малко градче на югозападното крайбрежие на Великобритания.

За училището

Moyles Court е колеж за средно образование в Англия, в който се обучават дневни и бординг ученици. Програмите, които предлага колежът, са подготвителните години 7, 8 и 9 и двугодишно GCSE, което отговаря на година 10 и 11 в британската образователна система. Във Великобритания обучението е 13 години, като година 10 и 11 отговарят на 9 и 10 клас в България.

В Moyles Court учат 200 деца, като 10% от тях са международни. Класовете са малки по размер – средно по 15 ученици, което позволява на учителите да обърнат индивидуално внимание на всяко дете.

Доказателство за високите академични постижения на училището са GSCE резултатите, като през 2017г. 29% от тях са А* и А.

Учебни програми

GSCE

Настаняване

Moyles Court разполага с две бази, където се настаняват учениците. Във всяка къща има всекидневна стая с безжичен интернет, като така учениците могат да поддържат връзка със своите семейства. През уикендите се организират развлекателни активности и екскурзии.

Спорт и развлечения

Училището разполага с модерно оборудван спортен салон, спортни и футболни игрища на открито, нетбол и тенис кортове, арт и ICT студиа, библиотека.

Колежът организира разнообразни спортни активности и игри на открито, а също и посещения на театър и кино.

Изисквания и прием

Академична справка от предходното училище.

education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование