Изберете страница

Mill Hill School

Учебно заведение: Mill Hill School

Местоположение: Лондон, Великобритания

Възраст на учениците: 13 – 18 г.

Годишна такса: GBP 49 251 – 50 751

Образователни програми: GCSE, Pre-A level, A level

Уебсайт: https://www.millhill.org.uk/international/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Като оживен и космополитен град, Лондон е чудесно решение за средно образование в Англия. Той предлага голям избор от извънкласни занимания – музеи, театри, спортни събития, конференции и др. Mill Hill School се намира в Mill Hill Village – едно от най-красивите предградия на столицата с много прилежащи зелени площи.

За училището

Mill Hill School е училище на лидерите на утрешния ден. Защо? От една страна заради стремежа да предаде на своите възпитаници уменията на водачите. От друга – заради насърчаването към състрадание и смирение. В Mill Hill School го наричат лидерство на мъдростта и поощряват своите възпитаници към трудолюбие, ентусиазъм и лоялност. През 2007 година отваря врати Favell Building – модерна и функционална сграда, която помещава 7 департамента на училището.

В програмата GCSE може да се избира между изкуство и дизайн, биология, химия, компютърни науки, технологии, театър, английски език, английска литература, френски, латински и испански език. Други дисциплини, които можете са изучавате, са география, немски, история, математика, музика, физическо възпитание, физика, религия, наука, статистика и др. В програмата A Level част от предметите са изкуство и дизайн, биология, химия, технологии, театър, икономика, английска литература, френски език и география. Освен тях, можете да изучавате още немски език, управление и политика, история, латински език, математика, музика, физика, спорт и физическо възпитание.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в няколко общежития. За учениците от първата година на програмата GCSE – в стаи по 3-ма и 4-ма, през втората и третата година на програмата – в двойни стаи. Учениците от A Level програмата са настанени в по-големи двойни стаи през първата година, а през последната година са в самостоятелни стаи. Mill Hill School разполага с общи помещения и съоръжения. В тях има телевизия, видео, DVD, сателитна система, библиотека, кухня, Wi-Fi, стая за игри, маса за билярд, тенис, джаги, пиано.

Спорт и развлечения

Училището предлага добре оборудвана фитнес и спортна зала, тенис кортове (с нови настилки), кортове за нетбол, игрище за ръгби, хокей, крикет и футбол, изкуствени игрища и басейн. В Mill Hill се помещава и Лондонската голф академия, което осигурява изключително добро оборудване и треньори. Допълнителни спортове са езда, йога, фрисби, ски и таекуондо.

Изисквания и прием

Апликационна форма, академична справка и интервю с представител на Mill Hill School. Изпит по английски език и математика.

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London