Изберете страница

Manchester International Football Academy

Учебно заведение: Manchester International Football Academy

Местоположение: Salford Sports Village, Salford, Manchester

Възраст на учениците: 16-24 г.

Годишна такса: GBP 13 950 – 19 950

Образователни програми: 6 Month Football Training and Conditioning programme; Full Season Training

Уебсайт: https://www.manchesterinternationalfootballacademy.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

В третия по големина град в Англия – Манчестър, и дом на два от най-големите футболни отбора – Manchester United и Manchester City, е открита футболна академия. Академията е в близост до центъра на града и само на 30 минути от международното летище Манчестър.

За училището

Manchester International Football Academy функционира от 2012 година, а от 2016 е с отворен прием и за момчета, и за момичета. Учебната програма включва тренировки по футбол и обучение по английски – перфектна комбинация за достигане на максимален потенциал както във футболното, така и в академичното развитие. В академията се обучават едва 26 деца. 40% от тях са от Испания, Холандия, Италия, Австралия, Буркина Фасо, Португалия, Зимбабве и др. Manchester International Football Academy привлича вниманието на треньори на големи футболни отбори и някои от възпитаниците продължават да играят професионално футбол във Великобритания.

Образователни програми

Level 1 & Level 2 in Sport, English with Football, English Speaking Board qualification. Extra English tuition, Cambridge & Trinity English exams.

Настаняване

На полупансион или в приемно семейство близо до академията.

Спорт и извънкласни занимания

Прави се активна подготовка по футбол, гимнастика, фитнес, плуване и др. Организирани са посещения на големи футболни отбори, а също и на музеи. Социалните дейности са разнообразни.

Изисквания за прием

Обърнете към консултантите на агенция Скай Лайнс!

висше образование в Италия, education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина