Изберете страница

Lord Wandsworth College

Учебно заведение: Lord Wandsworth College

Местоположение: Хемпшиър, Великобритания

Възраст на учениците: 11-18 год.

Годишна такса: GBP 37 050 – 2 370 – GBP 42 000

Образователни програми: GCSE, A Level

Уеб сайт: http://www.lordwandsworth.org

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Lord Wandsworth College е пансионен колеж, който се намира в живописен район – между провинция Северен Хемпшиър и Съри, с удобно местоположение – само на час от английската столица.

За училището

Базата на училището се простира на 1200 акра площ и предлага отлични условия за обучение, настаняване и спортни занимания. Възпитаниците на Lord Wandsworth имат много добра успеваемост на финалните изпити и по правило продължават висшето си образование в желаните от тях университети. Не малък брой ученици на елитния колеж биват приети в престижните Оксфорд и Кеймбридж.

Учебни програми

Предлага се обучение в програмите GCSE и A-level.

Настаняване

Lord Wandsworth College има 8 общежития и предлага отлични условия за настаняване и отдих. По-малките ученици в пансионния колеж се настаняват в спални помещения, а по-големите – в стаи с 1 или 2 легла.

Спорт и развлечения

Отличната спортна база предлага възможност за практикуване на: фитнес, плуване, източни бойни изкуства, хокей, ръгби, футбол, крикет, катерене, колоездене, конна езда и лека атлетика. Клубовете по интереси – фотография, готварство, танци, изработка на бижута, музикални техники, дават възможност учениците да изявят талантите си. Организират се екскурзии по обменни ученически програми.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните 2 години и препоръка от преподавател. Полагат се приемни изпити по математика и английски език.

Вижте още пансионни училища във Великобритания, за които можем да Ви съдействаме безплатно в процеса по кандидатстване, тук >>

При нужда от допълнителна информация или съдействие, ще се радваме да се свържете с нас.

Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London, висше образование в Италия