Изберете страница

Lime House School

Учебно заведение: Lime House School

Местоположение: Северна Англия – Карлайл

Възраст на учениците: 8 -18 г.

Годишна такса: GBP 32 250 – GBP 35 250

Образователни програми: GCSE, A-level, BTEC

Уебсайт: https://www.limehouseschool.co.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Lime House School е колеж за средно образование в Англия, разположено на около 11 км от CARLISLE. На около 1 час път се намира летището в Нюкасъл, а Лондон е на 3 часа разстояние с влак.

За училището

Училището е основано през 1899г. и от тогава насам учениците се насърчават към това да разкрият интелектуалния и творческия си потенциал. Целта на обучението е да бъде стимулиращо, полезно и приятно.

В процеса на обучение, учениците развиват своята академична, социална и лична независимост, което не само им помага в училище, но и ги подготвя за живота след него. Идеята е те да се превърнат в уверени и щастливи личности, способни да се справят с всички предизвикателства, които им отправя живота.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион и в отделни сгради на няколко етажа за момичета и момчета. Всички общежития са реконструирани и обновени през последните три години.

Спорт и развлечения

Като повечето колежи за средно образование в Англия, Lime House School организира разнообразна културно-развлекателна програма: футбол, нетбол, крикет, хокей, танци, тенис на маса, бадминтон, баскетбол, волейбол и атлетика. Организират се състезателни мачове срещу други училища и трансфери.

Изисквания за прием

Кандидатите представят академична справка за последните две години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски език и математика.

Разгледайте и останалите колежи за средно образование в Англия, за които Скайлайнс съдейства безплатно като техен партньор.

висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London