Изберете страница

Leighton Park School

Учебно заведение: Leighton Park School

Местоположение: Рединг, Великобритания

Възраст на учениците: 11-18 год.

Годишна такса: GBP 36 285 – 44 970

Образователни програми: GCSE, A Level, International Baccalaureate

Уеб сайт: http://www.leightonpark.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Leighton Park School предлага отлична образователна среда, в която децата се насърчават да учат, да бъдат любознателни и да се развиват през целия живот – умения, които ги подготвят да бъдат успешни в един непрестанно променящ се свят. Елитното средно училище е разположено в красив парк в покрайнините на Рединг, Бъркшир. Училището се намира само на 30 минути от централната част на Лондон и летище Хийтроу.

Учебни Програми

Училището има доказани високи академични постижения в програмите A Level, International Baccalaureate и GCSE.

Настаняване

Leighton Park School разполага с 5 общежития. По-големите ученици се настаняват в самостоятелни стаи. Всяко общежитие разполага със собствена библиотека, работен кът, стая за ТВ и игри и кухненски бокс.

Спорт и развлечения

Спортът е особено важен в Leighton Park School. Елитното средно училище се гордее с много първи награди, спечелени в отборни състезания, както на регионално, така и на национално ниво. Leighton Park School разполага с първокласни съоръжения: отопляем закрит басейн, 22 тенис корта, фитнес зала, игрище за крикет и др. Децата имат възможност да се запишат в много извънкласни дейности. Организират се редовни посещения на театър, художествени галерии и музеи, както и пътувания в чужбина.

Ако искате детето Ви да продължи образованието си в чужбина, можете да разгледате не само предложенията ни за средно образование, но и за езикови ваканции.

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London