Изберете страница

Langley School

Учебно заведение: Langley School

Местоположение: Loddon, Norfolk, най-близко летище – Станстед

Възраст на учениците: 10-19 г.

Годишна такса: GBP 38 175

Образователни програми: GCSE, IGCSE, A Level

Уебсайт: http://www.langleyschool.co.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Langley School е основано през 1910 г. В момента обучава приблизително 723 деца, част от които от Китай, Тайланд, Нигерия, Полша, Германия, Кения, Швейцария, Саудитска Арабия и др. Осигурява първокласно образование, разнообразна програма и добри преподаватели, създава стимулираща среда, изгражда устойчиви ценности. В елитното пансионно училище може да се изучава английски, математика, хуманитарни и точни науки, медиа, съвременни езици, технологии, театър, музика, изкуство, социални науки, спорт и др.

Местоположение

Langley School е разположено в Loddon, Norfolk, в красива област с паркове и сгради – образец на архитектурното изкуство. Училището е близо до историческия град Norwich – прекрасно място с магазини, ресторанти и забавления.

Настаняване

Около 100 момичетата и момчетата са настанени в общежития в отделни сгради на елитното пансионно училище. По- малките ученици са настанени в стаи с до 5 деца, а по-големите в двойни или единични стаи, с прилежащ балкон. Ползват общи съоръжения – стая за почивка, телевизор, кафене, маси за игри.

Спорт и извънкласни дейности

Възможностите за спорт и извънкласни занимания са разнообразни – ръгби, хокей, футбол, крикет, нетбол, лека атлетика, стрелба с лък, каяк и баскетбол, спорт в закрити помещения. Училището си партнира с 6 национални, регионални и държавни спортни клуба и организации и много от партньорите избират ученици от училището, за да ги включат към индивидуални спортни тренировки. Извънкласните занимания са креативни и проактивни – мюзикъли, изложби и пр.

Изисквания за кандидатстване

Кандидатстването в реномираното пансионно училище е с изпит по английски език и математика. Кандидатите предоставят апликационна форма, регистрационна такса и академична справка, преведена на английски.

education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия