Изберете страница

Kingham HIll School

Учебно заведение: Kingham Hill School

Местоположение: Кингъм,Оксфордшир, Великобритания

Възраст на учениците: 11-18 год.

Годишна такса: GBP 37 740 – 39 525

Образователни програми: GCSE, A-Level

Уеб сайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Kingham Hill е частно пансионно училище, създадено преди повече от 120 години. То има завидна репутация в подпомагането на своите възпитаници да разгърнат целия си творчески и академичен потенциал. Ръководството на училището неизменно търси ученици, които имат заложби да преуспяват, когато им се даде подходящо предизвикателство. Именно затова училището се стреми да създаде необходимите условия за това.

Kingham Hill е чудесно разположено в провинциалната местност Котсуолдс, в близост до Оксфорд и Стратфорд на Ейвън. Училището е на минути път от „любимото селце на Англия” – Кингам.

Учебни програми

Елитното частно пансионно училище предлага подготовка за изпитите GCSE, A-Level, дългосрочно обучение (повече от една година), краткосрочно обучение (за един срок или една година) и програма “Английски като втори език”.

Настаняване

Дългогодишният опит в предлагането на пансионатни грижи е показателен фактор и при пресъздаването на домашната атмосфера в училищните общежития на Kinhgam Hill. За всяко от общежитията отговаря по една съпружеска двойка и няколко домакини. Домовете са разположени в близост до базата на училището, като общежитията за момичета и момчета са отделени едно от друго и всяко от тях разполага със собствена градина.

Спорт и развлечения

Спортните съоръжения в Kingham са на отлично ниво. Преподавателите по физкултура са с много добри познания в областта си и работят заедно с професионални треньори. Те насърчават учениците в заниманията, като им създават условия за съревнование на адекватно за всеки от тях ниво.

Изисквания и прием

От международните кандидати се изисква да представят актуална академична справка и сертификат за владеене на английски език: за ученици в 7-8 клас – Cambridge ESOL КЕТ, за 9 клас – Cambridge ESOL PET, за 10 клас Cambridge FCE.

Ако детето Ви има нужда да повиши квалификацията си по английски език, за да премине изпитните тестове, можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции в чужбина.

education in London, висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина