Изберете страница

Forres Sandle Manor School

Учебно заведение: Forres Sandle Manor School – Independent Preparatory School

Местоположение: Fordingbridge, Hampshire, UK

Възраст на учениците: 7 – 13 г.

Годишна такса: GBP 31 179

Образователни програми: Short and Long term boarding, Common Entrance (CE)

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Училището е разположено върху обширна и много красива площ в близост до местността наречена New Forest, като основаването му датира още от дълбока древност. Намира се на около 1, 5 ч. от летище Хийтроу и на 2 ч. от летище Гетуик.

За училището

Forres Sandle Manor School е независимо подготвително дневно и пансионно училище за деца на възраст между 3 и 13 г., като е сравнително малко – в него се обучават около 170 ученици. Броят на децата настанени в пансиона е около 70, като само 7 от тях са международни.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна програма, като акцентът е върху индивидуалното темпо на усвояване на материала и интересите на всеки ученик. Учениците изучават английски език, математика, природни науки, френски, испански и латински език; изобразително изкуство, музика и физкултура.

Настаняване

Момчета и момичета се настаняват отделно в стаи по двама. За децата ежедневно се грижат професионалисти, предоставящи условия на живот близки до тези на семейната среда.

Спорт и развлечения

Децата имат възможност да практикуват различни извънкласни дейности, някои от които са: футбол, хокей, ръгби, нетбол, крикет, лека атлетика, плуване, тенис, гимнастика и танци. В музикално отношение учениците могат да се включат в училищния хор, както и в рок или джаз групи. Организират се клубове по изкуства, кодиране, театър, Лего, фотография, готварство и ветеринарство.

Изисквания за прием

Провежда се Скайп интервю с ученика и неговите родители. В зависимост от възрастта на детето, може да се изиска академична справка от текущото училище, провеждане на входящ тест по английски език.

education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия