Изберете страница

Ealing Independent College

Учебно заведение: Ealing Independent College

Местоположение: Ealing, Западен Лондон

Възраст на учениците: 13-19 г.

Годишна такса: £ 19 292 – 27 367

Образователни програми: Pre sessional English, едногодишно GCSE, GCSE, едногодишна A level, A level

Уебсайт: http://www.ealingindependentcollege.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Ealing Independent College е традиционен частен британски колеж, основан през 1992 г., част от Bellevue Education Group – група от средни училища във Великобритания и Швейцария. Според последни класации Ealing Independent College заема 6-о място измежду всички частни училища в Лондон по високи академични резултати. В същото време таксите са конкурентни. В колежа се обучават 160 деца, повечето от английски произход. Завършващите продължават образованието си в университети като Oxford University, Imperial College, Warwick University или Westminster University.

Местоположение

Ealing Independent College се намира в квартал Ealing, Западен Лондон, зона 3 – едно от най-добрите места за живеене в британската столица – безопасно и тихо, заобиколено с много паркове и жилищни сгради. Училището е разположено на 20 минути от Централен Лондон и на 30 минути от летище Хийтроу.

Учебни програми

Част от предметите от програмата GCSE са изкуство и дизайн, биология, химия, бизнес, езици, география, история, математика, физика, информационни технологии; от А level – счетоводство, изкуство, биология, химия, бизнес, икономика, езици, математика, география, политика, информационни технологии, физика, психология, социология. Ealing Independent College предлага подготовка по английски език за деца, които не са от англоговорещи държави. Колежът е известен и с добрата подготовка по медицина и бизнес.

Настаняване

За момента настаняването е осигурено само за ученици в горните курсове на обучение – на възраст от 16 години – около 5% от учещите. Общежитието е разположено на 15 минути пеша от училището. Нова и модерна сграда за деца под 16 години ще бъде построена през януари 2017.

Спорт и развлечения

Ealing Independent College разполага с множество спортни съоръжения и игрища за футбол, тенис, бадминтон и др. За учениците с насоченост към изкуството е отворено арт студио за таланти. Често се организират посещения в Лондон и екскурзии в Европа.

Изисквания за прием

Академична справка от последните години на обучение, както и тест по английски език на училището.

Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия