Изберете страница

Kensington Park School London

Учебно заведение: Kensington Park School London

Местоположение: Лондон, Великобритания

Възраст на учениците: 14-19 г.

Годишна такса: GBP 50 830 – 63 700

Образователни програми: GCSE, A Level

Уеб сайт: https://www.kps.co.uk

За училището

Kensington Park School е частен колеж в Лондон, който залага на традиционните ценности, но използва съвременни технологии за обучение. Приоритетът на училището за средно образоваание е да се гарантира, че учениците напълно ще разгърнат своят потенциал. Колежът е известен като един от най-добрите колежи за GCSE и A Level в Лондон. Сградата на лондонския колеж се намира в Южен Кенсингтън, много близо до Хайд Парк.

Учебни програми

Kensington Park School London предлага няколко различни академични програми, включително „ускорен курс“ GCSE, двугодишна A Level програма и еднoгодишен ускорен курс за A Level.

Настаняване

Kensington Park School е пансионно училище и предлага първокласно настаняване с единични и двойни стаи. Общежитието се намира само на 15 минути с метро от колежа и разполага с малък супермаркет, кафене и ресторант, 24-часова рецепция с видеонаблюдение.

Спорт и развлечения

Учениците на Kensington Park School London имат свободен достъп до всички фитнес съоръжения, зали за скуош и басейна в Imperial College. Колежът организира редовни футболни турнири и състезания по крикет, както и редица социални дейности.

Изисквания и прием

Местата в Kensington Park School се предлагат след успешно преминаване на интервю с директора на колежа. Интервюто предоставя възможност за директора да научи повече за кандидата, както и да го разведе из колежа. Интервюто може да се проведе и по телефона.

Ако искате Вашето дете да усъвършенства чуждоезиковите си умения, можете да го запишете на езикова ваканция в Англия или друга предпочитана от Вас дестинация за езикови ваканция в чужбина.

education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия