Изберете страница

D’Overbroeck’s College

Учебно заведение: D’Overbroeck’s College

Местоположение: Оксфорд, Великобритания

Възраст на учениците: 13-19г.

Годишна такса: GBP 47 508 – 56 673

Образователни програми: Pre-IGCSE, Pre-IB, GCSE, A-Level

Уебсайт: https://www.doverbroecks.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

D’Overbroeck’s College (Довърбрукс Колидж) се намира в старинния академичен Оксфорд, близо до центъра на града. Колежът се ползва с репутацията на престижно интернационално пансионно училище. Той предлага едни от най-добрите подготвителни програми за кандидатстване в британски университети.

Резултатите, постигнати от възпитаниците на колежа са красноречиви. 62% са получили най-високата оценка „А” на изпитите A Level и продължават образованието си в най-престижните британски университети като Imperial College, York, LSE, Edinburgh, UCL, Queen Mary, Lancaster, а 10% от тях са приети в Oxford или Cambridge.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитията на колежа, в стаи с 1 или 2 легла, или в самостоятелни стаи в приемни семейства.

Спорт и развлечения

Елитното пансионно училище организира разнообразна културно-развлекателна програма: практикуване на спортове (тенис, ръгби, танци, футбол, хокей на трева, гребане), както и участие в клубове по интереси. Организират се екскурзии до интересни културни забележителности както във Великобритания, така и в Европа.

Изисквания за прием

Кандидатите за обучение в престижното пансионно училище представят академична справка за последните две години и препоръка от преподавател. Полагат се изпити по английски език и математика.

Вижте и другите училища за средно образование във Великобритания, които са наши партньори и за които можем да окажем безплатно съдействие при кандидатстване.

Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London, висше образование в Италия