Изберете страница

CATS College London

Учебно заведение: CATS College London
Местоположение: Лондон, Великобритания
Възраст на учениците: 15-19 год.
Годишна такса: GBP 38 565 – 52 455
Образователни програми: Pre-Programme, A level, University Foundation, Academic English
Уеб сайт: http://www.catscollege.com/en/locations/london

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

CATS College London заема централно местоположение сред най-известните културни центрове във Великобритания. Реномираното пансионно училище предлага на учениците сериозна академична среда за обучение и широк кръг от предмети и програми. Учебните предмети покриват пълния спектър от бизнес, икономика, математика, естествени науки, хуманитарни науки, чужди езици и изкуства. Програмите са от GCSE до двугодишни A level и Medics Programme, или едногодишни – подготвителна година и академична година в чужбина. Специалните съоръжения на колежа за подготовка по английски език позволяват на учениците да подобрят уменията си по английски език преди или по време на своето обучение.

Базата на CATS College London се намира в Bloomsbury – тих и спокоен централен квартал със силно университетско присъствие. London School of Economics и University College London са разположени съвсем близо до базата на CATS College London. Има възможности за посещение на множество театри, музеи, галерии и Лондонското сити.

Учебни програми

CATS College London предлага широк кръг от предмети и програми – от GCSE до двугодишни програми, като A levels и Medics Programme, или едногодишни програми, като подготвителна година и академична година в чужбина. Учебните предмети, които се предлагат покриват пълния спектър от бизнес, икономика, математика, естествени науки, хуманитарни науки, чужди езици и изкуства.

Настаняване

Малко са колежите в централен Лондон, които могат да се похвалят със същия висок стандарт на условията и удобства при настаняване и изхранване, каквито предлага CATS College London. Общежитието на елитното пансионно училище е на 5-10 мин пеша от колежа. Стаите са напълно обзаведени и със собствен санитарен възел.

Спорт и развлечения

Предлага се широка гама от спортни игри, класове по актьорско майсторство и музика, провеждат се дискусии, екскурзии и културни прояви. Извънкласните дейности развиват у децата умения за работа в екип, лидерски качества и мотивация.

Изисквания и прием

Изискванията за прием в пансионно училище варират в зависимост от програмата и репутацията на училището. Приемът за различните програми в CATS College London започва от 15-годишна възраст. От учениците се изисква да имат добри резултати от предходното училище.

Ако искате да получите по-подробна информация за необходимите документи и изпити за прием в CATS Colleges, какво и евентуални възможности за стипенди, обърнете се към агенция „Скай Лайнс“. Можете да ни пишете на info@skylines-bg.com.

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London