Изберете страница

Bristol International College (BIC)

Учебно заведение: Bristol International College (BIC)

Местоположение: Bristol, UK

Възраст на учениците: 16 – 19г.

Годишна такса: GBP 50, 000

Образователни програми: University Foundation courses, Easter Revision for GCSE & A-level, University Preparation Summer Course (IFP pre-sessional), International Foundation Programme (IFP), Easter Creative Arts

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Bristol International College се намира в мултикултурния университетски град Бристол с над 54 000 студенти и дом на световноизвестния ежегоден фестивал на балоните. През 2019 г. градът е обявен за най-доброто място за живеене извън Лондон, а тази година – за най-щастливият град в Обединеното кралство.

За училището

Основан през юни 2019 г., Bristol International College (BIC) е нов учебен център признат от Лондонския университет, който ще подготвя внимателно подбрана група от международни ученици (до 34 на брой) по International Foundation програмата, желаещи да продължат обучението си в в топ университети. На учениците се предоставя обучение в малки групи поднесено от изключителен екип от експерти с личен и внимателен подход към всяко едно от децата.

Учебни програми

От август 2020 г. учениците, които следват програмата IFP (International Foundation Programme), ще могат да избират от вълнуващ  и интересен набор от предмети, които включват: математика и статистика, икономика, счетоводство и финанси, международни отношения и право. Към IFP, BIC предлага двуседмичен интензивен курс за подготовка за обучение в университет, който се провежда в университета на Бат. Този курс е проектиран да служи и като Pre-sessional Course за IFP учениците, започващи обучението си в Bristol International College в края на август.

Настаняване

Учениците ще бъдат настанени в чисто нова резиденция в сърцето на Clifton Village, която разполага с 34 модерно обзаведени студиа със собствена баня, кухня, общи части и рецепция, от която директен автобус ги води до учебния център.

Спорт и развлечения

Предлага се седмична програма с вечерни занимания като театър, кино, боулинг и спортни събития, както и екскурзии през уикендите до Бат, Кардиф, Ексетер, Лондон, Оксфорд, Бирмингам и Манчестър.

Изисквания за прием

За International Foundation Programme (16+):

  • попълва се регистрационна форма;
  • полага се тест по английски език и математика и се подготвя лично изявление;
  • представя се академична справка;
  • организира се Skype интервю.

Изисква се следното ниво на владеене на английски език:

  • International Foundation Programme – IELTS 6.0 (минимум)
  • University Preparation Summer Course (15 – 16 г.) – B2/IELTS 5.5
education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия