Изберете страница

Bredon School

Възраст на учениците:  9 – 18 г.

Годишна такса: GBP 37 970 – GBP 44 160

Образователни програми: 2-year GCSE/ IGCSE, A-level, BTEC

Уебсайт: http://www.bredonschool.org/

Местоположение

Bredon School e разположено в град Бушей, графство Тюксбъри, област Глостършър, Югозападна Англия. Училището се намира на 150 км или 2 часа път с кола от Лондон. Най-близките летища са Глостършър на 15 мин, Бирмингам на около 1 час път и Бристол на 1,5 ч. път.

За училището

Bredon School, част от Cavendish Education Group, e училище, акредитирано по CreSTeD система за подкрепа на дислексия, диспраксия и обучителни затруднения. Bredon School има дългогодишна репутация на специализирано училище. В програмите му се набляга върху развитието на потенциала на ученици с обучителни затруднения. То е първото училище в Англия, в което служителите на пансиона са на разположение на децата 24 часа. Bredon предоставя подкрепяща среда с индивидуален подход, специализирана методика на обучение, акредитирани специалисти. Също така голям брой допълнителни дейности, учебни предмети и възможности за натрупване на нов опит. Базата разполага с игрища, училище сред гората, CISCO академия, специално игрище с кал, плувен басейн, съоръжение за катерене, които подпомагат академичните, спортните и извънкласните занимания на децата. В училището се обучават 130 дневни ученици и 80 ученици на пансион, 15 от които международни.

Учебни програми

В Bredon се предлагат програмите GCSE, iGCSE, A-level и BTEC. Също така, в училището се провежда CISCO Академията на Bredon, подкрепена от технологичния гигант, с преподаване на уеб-базирана учебна програма, практически упражнения и онлайн оценки. Завършилите ученици полагат изпит CISCO Apprenticeship Application (Degree level) и получават сертификат CCNA Certification.

Настаняване

Момчетата и момичетата в пансиона се настаняват в отделни общежития със специлизиран интериорен дизайн, снабдени с удобства като зали за игри, библиотека, столова, кухня, ТВ стаи.

Спорт и развлечения

За учениците се предлагат богат избор от занимания след учебното време, както и през уикендите. Програмата предлага спортове като стрелба, джогинг, езда, бадминтон, гимнастика, ръгби, фитнес, дартс, тенис на маса, баскетбол, както и ателиета по фризьорство, обгрижване на животни, изкуства, готварство, компютри, литература, кино и други. През уикендите се организират разнообразни дейности, сред които фигурно пързаляне, боулинг, шопинг, образователни и културни посещения на местни исторически забележителности, разходки сред природата, футбол и други.

Изисквания за прием:

-академична справка от настоящето училище за последните 2 години  на обучение;

-оценки от специалисти (психолог, логопед и други), които да послужат за по-добро определяне на образователните нужди на детето.

-необходимо е и кандидатът да прекара една пробна седмица (taster week) на място в училището, през която се проверява и нивото на английския език със специално разработен тест спрямо индивидуалните особености на кандидата.

 

За още пансионни училища във Великобритания натиснете тук.

Summary
Средно Образование в чужбина
Service Type
Средно Образование в чужбина
Area
2-year GCSE, 2-year iGCSE, A-level, 2-year BTEC, GCSE, A-level, BTEC
education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование