Изберете страница

Bloxham School

Учебно заведение: Bloxham School

Местоположение: Bloxham, Banbury, Oxfordshire, UK

Възраст на учениците: 13 -18 г.

Годишна такса: GBP 40 170

Образователни програми: GCSE, A-level

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Разположено в сърцето на красивото оксфордширско селце Блоксам, училище е само на 3 мили от градчето Банбъри, което има отлични железопътни връзки, а Лондон е само на около 50 минути с влак. Bloxham е близо, както до повечето летища в Лондон, така и до международното летище в Бирмингам.

За училището

Bloxham е част от Woodard Corporation и е член на групата HMC, която е сред елитните независими училища във Великобритания. Училището се гордее с модерни съоражения за академична работа, спорт, технологии и изкуства осъществяващи се в модерен кампус. С около 460 ученици, училището гарантира, че всеки един от тях получава необходимото индивидуално внимание.

Учебни програми

Учениците се обучават по британската образователна система по програмите GCSE и A-level. Приветстват се деца с редица академични способности, като се използва индивидуален подход към преподаването и ученето, за да се даде възможност на всеки ученик да реализира своя потенциал, какъвто и да е той.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в общежитията на училището, които са общо 6. Пансионите осигуряват на учениците позната, уютна и приятелска среда, към която да се върнат, когато не са на уроци или извънкласни дейности. Всяка една сграда има своята идентичност.

Спорт и развлечения

Bloxham School предлага широка гама от спортове, активности и извънкласни клубове, за да ангажира интересите на учениците и да ги научи на нови умения. Основните спортове са хокей, тенис, нетбол, баскетбол, катерене, крикет, футбол, голф, конна езда и др.

Изисквания за прием:

–          Владеене на английски език – поне В1 ниво;

–          Полагане на входящи тестове по математика и английски език ;

–          Интервю с представител на училището.

Висше образование, висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина