Изберете страница

Bellerbys College London

Учебно заведение: Bellerbys College
Местоположение: Лондон
Възраст на учениците: 13-21 год.
Годишна такса: GBP 35 634 – 43 650
Образователни програми: A Level, 1 Year GCSE programme, Foundation courses
Уеб сайт: http://www.bellerbys.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Лондон – оживен и космополитeн, е чудесно решение за средно образование. И заради реномираните училища, и заради избора от извънкласни занимания – музеи, театри, спортни събития, конференции и др.

За училището

Bellerbys College London има възпитаници от над 50 различни държави. Подходящ е за ученици, които ще се занимават с бизнес, счетоводство и финанси, икономика, банкиране, инвестиране, маркетинг или мениджмънт в следващите степени на обучение. Колежът високо цени извънкласните занимания и партнира с университети като Cass Business School и London School of Economics, институции като Bank of England и London Stock Exchange. Bellerbys College London разполага с богат избор от A Level предмети с бизнес насоченост, включително счетоводство, икономика, управленческа и политическа психология. Колежът предлага широк избор от Foundation courses и Business, Finance & Management Foundation.

Настаняване

Настаняването е в общежитие или в семейства домакини. И в двата случая стандартът е висок. Общежитията са точно до сградата, в която се провеждат занятията, а кампусът се споделя между University of Greenwich, Trinity College of Music и др. За възпитаниците под 18 години има отделна сграда. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел.

Спорт и развлечения

Клубът по бягане на Bellerbys College London организира седмични събития. Работят и различни клубове и общества.

Изисквания и прием

Апликационна форма и академична справка от предишното училище. За обучение по изкуство и дизайн се изисква портфолио.

Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование, education in London