Изберете страница

Bellerbys College Cambridge

Учебно заведение: Bellerbys College
Местоположение: Лондон, Брайтън, Кеймбридж, Оксфорд, Англия
Възраст на учениците: 13-18 год.
Годишна такса: определя се според програмата на обучение и типа настаняване
Образователни програми: Pre GCSE, GCSE, A Levels, The Foundation Programme , Pre MBA , Master Qualifying Programme
Уеб сайт: http://www.bellerbys.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Кеймбридж е университетски град с дългогодишна акадмична история, на 80 км от Лондон. Bellerbys College Cambridge е добър избор за чуждестранни ученици с интерес към технологии и иновации, защото колежът поддържа връзка с местни научни и инженерни сдружения.

За училището

Сградата на Bellerbys College Cambridge се намира срещу красивата ботаническа градина на града, близо до спирки на градския транспорт, на 5 минути пеша от центъра. Основната цел на Bellerbys чрез богат избор от предмети е академичният успех и подготовка за бъдеща кариера. Организират се курсове специално за интернационални ученици – една година GCSE programme за специализация в A Level. Освен прием в най-добрите университети във Великобритания, A Level осигурява и широк избор на предмети в области като математика, психология и др. Възможностите Engineering Foundation и Science & Pharmacy Foundation courses за чуждестранни студенти във Великобритания също са многобройни.

Настаняване

Учениците могат да изберат дали да бъдат настанени в общежитие с международна среда или в приемни семейства, споделяйки заниманията на семейството. И в двата варианта предлаганите условия са с висок стандарт. Стаите в общежитието могат да бъдат единични, студия или апартаменти. Училището предлага столова и общи стаи по интереси.

Спорт и развлечения

Спортните занимания са в областта на футбола, баскетбола, плуване, йога и др. Организират се екскурзии и посещения на забележителности и музеи. Възпитаниците на Bellerbys College Cambridge могат да се присъединяват към различни клубове по интереси и да участват в училищното списание.

Изисквания и прием

Апликационна форма и академична справка от предишното училище. За обучение по изкуство и дизайн се изисква портфолио.

Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование, education in London