Изберете страница

Bellerbys College Brighton

Учебно заведение: Bellerbys College
Местоположение: Брайтън, Великобритания
Възраст на учениците: 13-21 год.
Годишна такса: GBP 35 634 – 43 650
Образователни програми: GCSE Pathway Programme, A Level, 1 Year GCSE programme, Foundation Pathways, Foundation programme.
Уеб сайт: http://www.bellerbys.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Брайтън е мултикултурен курортен град, разположен на брега на морето и на по-малко час път от Лондон. Предлага на своите жители оригинални начини за забавление през свободното време, посещение на театри, галерии и др. Брайтън е перфектното място за средно образование заради богатия избор от социални и образователни занимания извън колежа.

За училището

Елитният колеж Bellerbys предлага GCSE Pathway Programme за деца от 13-годишна възраст. Организират се и курсове за интернационални студенти – една година GCSE programme специализация преди A Level с разнообразие от предмети. Изборът от Foundation Pathways за чуждестранни студенти във Великобритания е също много широк. На разположение на децата има Student Services – в помощ при всякакви трудности, касаещи обучението или принципно живота в колежа.

Настаняване

Учениците могат да изберат дали да бъдат настанени в общежитие с международна среда или в приемни семейства, споделяйки заниманията на семейството. И в двата варианта предлаганите условия са с висок стандарт.

Спорт и развлечения

Колежът организира социални събития през цялата учебна година. Най-популярното е May Ball – с него се отбелязва краят на срока. Редовно има занимания по футбол, фитнес, бадминтон, баскетбол, йога и скуош. Разработени са и  клубове по интереси. Bellerbys College Brighton е изградил близки отношения с различни спортни организации в града

Изисквания и прием

Апликационна форма и академична справка от предишното училище. За обучение по изкуство и дизайн се изисква портфолио.

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London