Изберете страница

BEDE’S

Учебно заведение: BEDE’S

Местоположение: Sussex, UK

Възраст на учениците: 13 – 18 г.

Годишна такса: GBP 42 240

Образователни програми: 1-year GCSE, 2-year GCSE, IGCSE, A-level, BTEC

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Училище Bede’s се намира близо до южното крайбрежие, между Брайтън и Ийстбърн и е на по-малко от час от летище Гатуик с влак.

За училището

От основаването си през 1978 г., Bede’s има силно международна перспектива, като разнообразната интернатна общност стои в основата на училището през 40-годишната му история. Учебната програма е направена с цел всеки ученик да има възможност да изучава голямо разнообразие от предмети, като изборът е многоброен. Основният фокус е върху английски език, математика, природни науки и езици. Набляга се и върху творческите предмети, като сред тях се открояват музика, танци и изкуство.

Учебни програми

Учениците се обучават по традиционната британска образователна система включваща програмите GCSE, A-level и BTEC.

Настаняване

Училището се гордее с общо пет на брой пансионни къщи, две от които бяха признати през 2013 г. за своя изключителен дизайн и иновативност. В общежитията са настанени 160 деца от 30 националности. По-малките ученици се настаняват в стаи с по 4-5 легла, а по-големите в самостоятелни или в двойни стаи. Всяка петък вечер се организират посещения на кино или игра на боулинг. В събота учениците могат да участват в спортни занимания, театрално и художествено изкуство и музика, гребане или планинско колоездене. Неделните дни са определени за пазаруване в местните магазини или за активна почивка.

Спорт и развлечения

Спортните и развлекателни клубове включват: бадминтон, крикет, футбол, голф, хокей, нетбол, плуване, тенис, баскетбол, танци, готварство, фотография, изкуство и дизайн, керамика, изработка на бижута, рисуване, медия, писателство, модерни езици и много други. Ежеседмично се провеждат екскурзии до близки и по-далечни места.

Изисквания за прием:

  • Академична справка от текущото училище за последните 2 години на обучение;
  • Ukiset test;
  • Полагане входящите тестове на училището;
  • Скайп интервю с Директора на училището.
висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London